+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Havelka Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 19 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    84%
  • Poměr cena/kvalita

    94%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

David

rodina s malými dětmi, 20.7.2018

Aš Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Naprosto úžasný apartmán na úrovni. Ochota a vstřícnost personálu za 1.

  • Člověk aby hledal "mouchy" v podobě chybějících osušek namísto malých ručníků.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Fišerová

rodina s malými dětmi, 14.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

dospělý pár, 4.5.2018

Lysá Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše O.K.

  • Není co.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Šmídová

dospělý pár, 28.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Zámiš

jednotlivec, 19.11.2017

Kladno Česká republika

  • Celkové hodnocení
93 %
  • Před měsícem jsem byl v tříhvězdičkovém hotelu v Barceloně a když porovnám s Havelkou , tak penzion Havelka by měl mít hvězdiček šest.V květnu přijedeme zase a majitelum bych doporučil pomalu zdražovat pobyt , je to dost levné .

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Riedl

jednotlivec, 25.3.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • I když jsem jel do doposud neznámého zařízení, prostředí, čistota, vybavenost apartmánu a přístup paní správcové plně uspokojil mé očekávání.

  • Nemám připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

skupina přátel, 17.1.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Rychlé a milé přijetí. Jsme již v tomto zařízení poněkolikáté. Na přespání a něco jednoduchého si uvařit je kuchyňka vybavena standardně. Koupelna i WC čisté. Vlek hned přes koleje za chalupou. Je zde nový kulečník, stolní fotbálek. Ping pongový stůl bude dohužel později. Letos byl objednán i sníh a bylo ho dost. Prostě super my byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ADRIANA KULICZ

rodina se staršími dětmi, 28.6.2015

Polski

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pensjonat jak najbardziej polecam. Byliśmy tam przejazdem w drodze do Włoch. Obsługa bardzo miła, a w pokojach czysto, schludnie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Kabourková

jednotlivec, 25.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Penzion v okrajové a klidné části města,ideální prostředí k relaxaci, upravená pěkná zahrada, u každého pokoje balkon + posezení s výhledem na zahradu, venkovní krb, ohniště, posezení -dostatek dřeva, vše upravené, dost prostoru pro děti na hraní venku, prostorné pokoje, dostatek teplé vody,kuchyňská linka včetně základních spotřebičů, pěkná společenská místnost, velmi vstřícný, ochotný a milý majitel pan Nováček, sympatická je mi důvěra vůči hostům.

  • nepohodlné sleželé pružinové válendy, staré lůžkoviny a nevyžehlené povlečení plné vlasů a chlupů, nevyžehlené ručníky, málo vymyté sprchové kouty, chybí mýdlo na umyvadle a nějaká zásoba toaletního papíru Stačí doladit úroveň ležení - vyměnit postele a lůžkoviny, žehlit prádlo, zlepšit úklid a asi o 50 Kč snížit cenu a je to velmi pěkné pobytové místo na den i celý týden, na které se ráda vrátím opakovaně.

Personál
9
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Zdeněk Polák

skupina přátel, 11.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

David

skupina přátel, 27.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Jezdím jsem rád už několik let. Jedná se o velmi příjemný penzion na Šumavě za slušnou cenu.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lucie

rodina s malými dětmi, 13.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • - z pokoje pristup na uzavrenou zahradu, kde je detske piskoviste, skluzavka, dale ohniste, gril. - wififree - cena

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Radek

rodina se staršími dětmi, 29.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

rodina se staršími dětmi, 8.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Eva Wittingerová

skupina přátel, 8.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • byli jsme velmi spokojeni

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

dospělý pár, 3.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Prostorný apartmán, klidné prostředí, nádherný výhled, dobrá dostupnost veškerých služeb

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martina

rodina s malými dětmi, 15.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • příjemné ubytování pro nenáročné, klidné místo,dostatek prostoru okolo penzionu pro "vypuštění" dětí a posezení rodičů, dětské hřiště + activity park hned za domem, vedle menší sjezdovka s vlekem (pro zimní pobyt). Byli jsme naprosto spokojení.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10