+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Havelka Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 19 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    89%
  • Equipment

    83%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    94%
Show reviews written by:
  • other group
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

David

family with young children, 20.7.2018

Aš Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Naprosto úžasný apartmán na úrovni. Ochota a vstřícnost personálu za 1.

  • Člověk aby hledal "mouchy" v podobě chybějících osušek namísto malých ručníků.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Fišerová

family with young children, 14.7.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

mature couple, 4.5.2018

Lysá Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše O.K.

  • Není co.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Šmídová

mature couple, 28.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.3.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Zámiš

single traveler, 19.11.2017

Kladno Česká republika

  • Overall rating
93 %
  • Před měsícem jsem byl v tříhvězdičkovém hotelu v Barceloně a když porovnám s Havelkou , tak penzion Havelka by měl mít hvězdiček šest.V květnu přijedeme zase a majitelum bych doporučil pomalu zdražovat pobyt , je to dost levné .

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 9.3.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Riedl

single traveler, 25.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • I když jsem jel do doposud neznámého zařízení, prostředí, čistota, vybavenost apartmánu a přístup paní správcové plně uspokojil mé očekávání.

  • Nemám připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

group of friends, 17.1.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Rychlé a milé přijetí. Jsme již v tomto zařízení poněkolikáté. Na přespání a něco jednoduchého si uvařit je kuchyňka vybavena standardně. Koupelna i WC čisté. Vlek hned přes koleje za chalupou. Je zde nový kulečník, stolní fotbálek. Ping pongový stůl bude dohužel později. Letos byl objednán i sníh a bylo ho dost. Prostě super my byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ADRIANA KULICZ

family with older children, 28.6.2015

Polski

  • Overall rating
96 %
  • Pensjonat jak najbardziej polecam. Byliśmy tam przejazdem w drodze do Włoch. Obsługa bardzo miła, a w pokojach czysto, schludnie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Kabourková

single traveler, 25.6.2014

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Penzion v okrajové a klidné části města,ideální prostředí k relaxaci, upravená pěkná zahrada, u každého pokoje balkon + posezení s výhledem na zahradu, venkovní krb, ohniště, posezení -dostatek dřeva, vše upravené, dost prostoru pro děti na hraní venku, prostorné pokoje, dostatek teplé vody,kuchyňská linka včetně základních spotřebičů, pěkná společenská místnost, velmi vstřícný, ochotný a milý majitel pan Nováček, sympatická je mi důvěra vůči hostům.

  • nepohodlné sleželé pružinové válendy, staré lůžkoviny a nevyžehlené povlečení plné vlasů a chlupů, nevyžehlené ručníky, málo vymyté sprchové kouty, chybí mýdlo na umyvadle a nějaká zásoba toaletního papíru Stačí doladit úroveň ležení - vyměnit postele a lůžkoviny, žehlit prádlo, zlepšit úklid a asi o 50 Kč snížit cenu a je to velmi pěkné pobytové místo na den i celý týden, na které se ráda vrátím opakovaně.

Personál
9
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Zdeněk Polák

group of friends, 11.5.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

David

group of friends, 27.4.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Jezdím jsem rád už několik let. Jedná se o velmi příjemný penzion na Šumavě za slušnou cenu.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lucie

family with young children, 13.4.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • - z pokoje pristup na uzavrenou zahradu, kde je detske piskoviste, skluzavka, dale ohniste, gril. - wififree - cena

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Radek

family with older children, 29.12.2013

Čeština

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

family with older children, 8.9.2013

Čeština

  • Overall rating
54 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Eva Wittingerová

group of friends, 8.9.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • byli jsme velmi spokojeni

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

mature couple, 3.8.2013

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Prostorný apartmán, klidné prostředí, nádherný výhled, dobrá dostupnost veškerých služeb

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martina

family with young children, 15.7.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • příjemné ubytování pro nenáročné, klidné místo,dostatek prostoru okolo penzionu pro "vypuštění" dětí a posezení rodičů, dětské hřiště + activity park hned za domem, vedle menší sjezdovka s vlekem (pro zimní pobyt). Byli jsme naprosto spokojení.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10