+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Havelka Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

by 13 reviews

  • Personal

    86%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    78%
  • Komfort

    78%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 9.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Riedl

Einzelreisende, 25.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • I když jsem jel do doposud neznámého zařízení, prostředí, čistota, vybavenost apartmánu a přístup paní správcové plně uspokojil mé očekávání.

  • Nemám připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

Gruppe von Freunden, 17.1.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Rychlé a milé přijetí. Jsme již v tomto zařízení poněkolikáté. Na přespání a něco jednoduchého si uvařit je kuchyňka vybavena standardně. Koupelna i WC čisté. Vlek hned přes koleje za chalupou. Je zde nový kulečník, stolní fotbálek. Ping pongový stůl bude dohužel později. Letos byl objednán i sníh a bylo ho dost. Prostě super my byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ADRIANA KULICZ

Familie mit Kindern, 28.6.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pensjonat jak najbardziej polecam. Byliśmy tam przejazdem w drodze do Włoch. Obsługa bardzo miła, a w pokojach czysto, schludnie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Kabourková

Einzelreisende, 25.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Penzion v okrajové a klidné části města,ideální prostředí k relaxaci, upravená pěkná zahrada, u každého pokoje balkon + posezení s výhledem na zahradu, venkovní krb, ohniště, posezení -dostatek dřeva, vše upravené, dost prostoru pro děti na hraní venku, prostorné pokoje, dostatek teplé vody,kuchyňská linka včetně základních spotřebičů, pěkná společenská místnost, velmi vstřícný, ochotný a milý majitel pan Nováček, sympatická je mi důvěra vůči hostům.

  • nepohodlné sleželé pružinové válendy, staré lůžkoviny a nevyžehlené povlečení plné vlasů a chlupů, nevyžehlené ručníky, málo vymyté sprchové kouty, chybí mýdlo na umyvadle a nějaká zásoba toaletního papíru Stačí doladit úroveň ležení - vyměnit postele a lůžkoviny, žehlit prádlo, zlepšit úklid a asi o 50 Kč snížit cenu a je to velmi pěkné pobytové místo na den i celý týden, na které se ráda vrátím opakovaně.

Personál
9
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Zdeněk Polák

Gruppe von Freunden, 11.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

David

Gruppe von Freunden, 27.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Jezdím jsem rád už několik let. Jedná se o velmi příjemný penzion na Šumavě za slušnou cenu.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lucie

Familie mit kleinen Kindern, 13.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • - z pokoje pristup na uzavrenou zahradu, kde je detske piskoviste, skluzavka, dale ohniste, gril. - wififree - cena

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Radek

Familie mit Kindern, 29.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonymus

Familie mit Kindern, 8.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Eva Wittingerová

Gruppe von Freunden, 8.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • byli jsme velmi spokojeni

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Älteres Paar, 3.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Prostorný apartmán, klidné prostředí, nádherný výhled, dobrá dostupnost veškerých služeb

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martina

Familie mit kleinen Kindern, 15.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • příjemné ubytování pro nenáročné, klidné místo,dostatek prostoru okolo penzionu pro "vypuštění" dětí a posezení rodičů, dětské hřiště + activity park hned za domem, vedle menší sjezdovka s vlekem (pro zimní pobyt). Byli jsme naprosto spokojení.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.