+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Havelka Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 17 Bewertungen

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    82%
  • Preis-Leistungverhältnis

    94%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Jiří

Älteres Paar, 4.5.2018

Lysá Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše O.K.

  • Není co.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Šmídová

Älteres Paar, 28.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 4.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Zámiš

Einzelreisender, 19.11.2017

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
93 %
  • Před měsícem jsem byl v tříhvězdičkovém hotelu v Barceloně a když porovnám s Havelkou , tak penzion Havelka by měl mít hvězdiček šest.V květnu přijedeme zase a majitelum bych doporučil pomalu zdražovat pobyt , je to dost levné .

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 9.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Riedl

Einzelreisender, 25.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • I když jsem jel do doposud neznámého zařízení, prostředí, čistota, vybavenost apartmánu a přístup paní správcové plně uspokojil mé očekávání.

  • Nemám připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

Gruppe von Freunden, 17.1.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Rychlé a milé přijetí. Jsme již v tomto zařízení poněkolikáté. Na přespání a něco jednoduchého si uvařit je kuchyňka vybavena standardně. Koupelna i WC čisté. Vlek hned přes koleje za chalupou. Je zde nový kulečník, stolní fotbálek. Ping pongový stůl bude dohužel později. Letos byl objednán i sníh a bylo ho dost. Prostě super my byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ADRIANA KULICZ

Familie mit älteren Kindern, 28.6.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pensjonat jak najbardziej polecam. Byliśmy tam przejazdem w drodze do Włoch. Obsługa bardzo miła, a w pokojach czysto, schludnie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Helena Kabourková

Einzelreisender, 25.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Penzion v okrajové a klidné části města,ideální prostředí k relaxaci, upravená pěkná zahrada, u každého pokoje balkon + posezení s výhledem na zahradu, venkovní krb, ohniště, posezení -dostatek dřeva, vše upravené, dost prostoru pro děti na hraní venku, prostorné pokoje, dostatek teplé vody,kuchyňská linka včetně základních spotřebičů, pěkná společenská místnost, velmi vstřícný, ochotný a milý majitel pan Nováček, sympatická je mi důvěra vůči hostům.

  • nepohodlné sleželé pružinové válendy, staré lůžkoviny a nevyžehlené povlečení plné vlasů a chlupů, nevyžehlené ručníky, málo vymyté sprchové kouty, chybí mýdlo na umyvadle a nějaká zásoba toaletního papíru Stačí doladit úroveň ležení - vyměnit postele a lůžkoviny, žehlit prádlo, zlepšit úklid a asi o 50 Kč snížit cenu a je to velmi pěkné pobytové místo na den i celý týden, na které se ráda vrátím opakovaně.

Personál
9
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Zdeněk Polák

Gruppe von Freunden, 11.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

David

Gruppe von Freunden, 27.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Jezdím jsem rád už několik let. Jedná se o velmi příjemný penzion na Šumavě za slušnou cenu.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Lucie

Familie mit kleinen Kindern, 13.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • - z pokoje pristup na uzavrenou zahradu, kde je detske piskoviste, skluzavka, dale ohniste, gril. - wififree - cena

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Radek

Familie mit älteren Kindern, 29.12.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 8.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
7

Eva Wittingerová

Gruppe von Freunden, 8.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • byli jsme velmi spokojeni

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Älteres Paar, 3.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Prostorný apartmán, klidné prostředí, nádherný výhled, dobrá dostupnost veškerých služeb

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Martina

Familie mit kleinen Kindern, 15.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • příjemné ubytování pro nenáročné, klidné místo,dostatek prostoru okolo penzionu pro "vypuštění" dětí a posezení rodičů, dětské hřiště + activity park hned za domem, vedle menší sjezdovka s vlekem (pro zimní pobyt). Byli jsme naprosto spokojení.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.